مشاوره حقوقی رایگان - الزام به فک رهن فروشنده یا شکایت از بانک؟

سال 98 ملک گلخانه ای را پشت سند آن نوشته شده بود به مبلغ 200میلیون در رهن بانک کشاورزی است را به مبلغ 400 میلیون با وکالت بلاعزل کامل و مبایعه نامه کتبی خریدم.در مبایعه نامه مقرر شد مالک(فروشنده و راهن) طی سه ماه رهن را تسویه و ملک را تحویل اینجانب نماید. اما اکنون نه ملکی تحویل اینجانب شده نه رهن تسویه شده و با مراجعه بنده به بانک،بانک میگوید مبلغ بدهی بانکی1میلیارد دارد و چون وکالت بلاعزل دارم برای انتقال سند باید اول رهن را تسویه نمایم.اصل سند دست خودم است. فروشنده نیز جوابی نمیدهد و میگوید ملک مال بانکه و من کاره ای نیستم. در استعلام از سند هم ملک رهن و بازداشت دارد.(وکالت بلاعزل فروش و کامل دارم البته آخرش نوشته در لفظ)
حال باید چه کنم؟الزام فروشنده به فک رهن و تحویل ملک؟تنفیذقولنامه و فک رهن؟150میلیون سفته رو اجرا بزارم علیه فروشنده؟از بانک شکایت کنم؟بانک میگوید تسهیلات بیشتر گرفته مگر مبلغ رهن همان مبلغ پشت سند نیست؟مگر میشود بازم در رهن داشته اما در سند قید نشده باشد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما بیشتر جنبه تخصصی شغل ما را در برمی‌گیرد و با توجه به گفته های شما پروسه پیچیده خود بهتر است وکیل داشته باشید