مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه پولی ک قرض دادم

سلام
در سال 92 پنجاه میلیون تومان به برادر پدرم قرض دادم که قرار شد برج 92/5 باز گرداند ناگفته نماند در روز گرفتن پول دو فقره چک به من داد که اگر در تاریخ قید شده پولت را ندادم چک ها را به اجرا بگذار که پولم را نداد و به کانادا مهاجرت کرد که بنده هم هیچ اقدامی نکردم و تنها مدرکم متن نوشته شده در سربرگ شرکتش با مهر و امضاء خودش هست.
اگر به نتیجه میرسم راهنمایی کنید یا خودتان وکالت بنده را به عهده بگیرید

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بله امکان مطالبه میباشد جهت راهنمایی بیشتر و وکالت تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و پول خود را مطالبه کنید.