مشاوره حقوقی رایگان - بالکن مغازه سرقفلی

باسلام اینجانب سال 97 سرقفلی مغازه در پاساژ خریداری کردم که در آن زمان بالکن نداشت بعد از خرید با رضایت شفاهی مالک بالکن مغازه رو درست کردم آن زمان مالک از من نامه گرفت که جریمه شهرداری با خودم است سال 1401 مالک سند مغازه ها رو گرفت وبه مغازه من 10 متر اضافه شد قبل از آن مغازه ها سند نداشتند الان مالک میگه 200 میلیون بابت بالکن به من باید بدهی سوال من اینه اگه پول را ندهم شکایت کند حکم تخلیه میدهند؟ قبل از شکایت بالکن خراب کنم

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت نامه را داشته باشید به نظر مشکلی پیش نمیاد و با رضایت نامه می توانید ثابت کنید با رضایت مالک بوده است.