مشاوره حقوقی رایگان - مغازه ارثی

سلام بنده یک باب نانوا متعلق به سه نفره بوده پدر خدابیامرز من همراه بادوتاازعموهام هرکدام دودانگ حالا طی توافق شفاهی بین عموهام وبنده به عنوان نماینده ورثه قرار شد پنج سال نانوایی پنج سال به صورت شفاهی به صورت اجاره داده بشه به پسرعموم وبعداز اتمام آن پنج سال پنج سال دیگر اجاره داده بشه به بنده حالا پسرعموم پنج سال اجارش تموم شده ولی برای من بجای پنج سال یه سال دادن میگن چهارسال دیگشو نمیدیم ومیگن واقرارمیکنند که چون قراردادشفاهی بوده می‌توانیم قرارداد اجاره رافسخ کنیم
آیا می‌توانم پیگیری کنم و اون چهارسال باقی مانده اجاره ام رامطالبه کنم؟؟

پاسخ ها :

مطالبه اجاره بهای مغازه ارثی اجاره بهای مغازه ارثی اجاره مغازه ارثی مغازه ارثی مطالبه اجاره بها اجاره بها ارث اجاره مغازه