مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر 18 ساله

با سلام
من دختری 18 ساله هستم و پدرم فوت شدن و قیم من مادرم تعیین شد اما الان به سن قانونی رسیدم خواهرم رو شش ماهه بیرون کرده و رفته همه جا گفته فرار کرده از خونه من رو هم مورد آزار و اذیت قرار میده و مشکل اعصاب داره... آیا من میتونم از خونه بیام بیرون؟؟ بعد از این مادرم میتونه از من شکایت کنه که از خونه فرار کردم و برگردونه منو؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر امکان پذیر نیست و می توانید به صورت مستقل زندگی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. هرچند امکان مستقل شدن وجود دارد لیکن توصیه نمی‌شود
علیه شما شکایت شان بدین سبب منتج به نتیجه مطلوبی نخواهد شد