مشاوره حقوقی رایگان - لغو شدن اقامت یک ساله ایران

با عرض سلام و خسته نباشید من یک دانشجوی هستم که تبعه کشور های همسایه ایران هستم من مدت چهار ساله در ایران تحصیل میکنم و اقامت یک ساله را در ایران دارم به علت کرونا و آنلاین شدن درس و بسته شدن مرز ها ما برنگشتیم به ایران. طبق قانون هر خارجی دارای اقامت ایران تا سه ماه میتونه در خارج از ایران بماند و بعد از اون سه ماه فرد باید برگردد . سوال من این است اگر من بعد از این سه ماه برنگردم و تا باز شدن دانشگاه اینجا بمونم تکلیف اقامتم چی میشه و باید چیکار کنم؟ قبلن پرسیدم میگن به کنسولی ایران سر بزنید من الان میخوام بدونم اگر اونا هم نتوانستن کاری کنن من اقامتم لغو میشه در حالی که دانشجو هستم و بعدا باید با ویزا برگردم به ایران قانون چی میگه در این موارد من میتوانم اقامتم را دوباره پس بگیرم یا خیر روال چیه ؟ (لازم به ذکر است ایران مرز را به مدت 7 روز باز کرده تا افراد دارای اقامت به ایران برگردن ولی شرایط جوریه ما نمیتوانیم برگردیم) ... با تشکر فراوان

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شرایط پیش امده فورس ماژور هست بهتر است به کنسولگری ایران برای تعیین تکلیف مراجعه کنید