مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف مالکیت زمین احیا شده

با سلام پدر بنده حدود ده سال پیش در فاصله دو کیلو متری از شهرک محل سکونتشان در کانکسی مرتبط با سازمان آب شهرک صافکاری میکردند در ازای محلی که برای کار کردن در اختیار داشتن از تجهیزات سازمان آب نیز نگه داری میکردند در این مدت در اوقات بیکاری تعداد زیادی درخت کاشته و از آنها نگه داری کردند لازم به ذکر است زمین مذکور و زمینهای اطراف تا شعاع چند کیلومتری بیابانی و موات هستند میخواستم بپرسم آیا کسی میتواند این زمین را از پدرم بگیرد؟ یا اینکه ما میتوانیم برای اخذ مالکیت زمین اقدامی کنیم ؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام بله زمین ها ملی و متعلق به اداره راه ومسکن وشهرسازی هستند حق تملک ندارید