مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نیم عشر دولتی

سلام . من سال قبل با بدهی 350 میلیون تومن محکوم شدم و اعسار زدم گفتن 200 میلیون تومن باید بدم که نداشتم و افتادم زندان . بعد از چهار ماه شاکی رضایت داد 260 میلیون بگیرن و آزاد بشم که به کمک و لطف ستاد دیه مبلغ 150 میلیون ستاد بهم وام بی بهره دادن و مابقی رو نقد و آزاد شدم و تا هشت سال ماهی 2 میلیون باید قسط وام رو پرداخت کنم . امروز برام اخطاریه احضاریه اومده که تا 5 روز باید مبلغ نیم عشر دولتی رو پرداخت کنم . خب من الان با هزار زحمت و کمک گرفتن دارم پول وام رو میدم ، الان چطور باید این مبلغ رو پرداخت کنم و پرداخت نکنم هم حسابهام و خصوصا حساب یارانه ام که باهاش وام رو میدم هم قراره مسدود بشه . ممنون میشم یک راهی بزارید جلوی پام . ببخشید باید مشاوره میگرفتم ولی تمکن مالی ندارم . ممنونم از شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در این خصوص بهتر است با واحد اجرا رایرنی و درخواست تخفیف و اعطای مهلت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق واحد اجرای احکام به نحو حضوری پیگیری نمائید.