مشاوره حقوقی رایگان - پیداشدن کارت ملی

سلام من کارت ملی خودمو تقریبا بیست روز پیش گم کردم رفتم دفتر خدمات قضایی اعلام مفقودی کردم حالا بعداگذشت بیست روز امروز پیداش کردم حالا باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام درخواست خود را پیگیری نکنید ضمن اینکه می‌توانید به ثبت احوال مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را به اطلاع ثبت احوال برسانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید درخواست باطل بودن کارت المثنی خود را از همان طریق اقدام نمایید