مشاوره حقوقی رایگان - خلافی انباری

با سلام بنده ساکن یک آپارتمان 4طبقه هستم که در پارکینگ ساختمان 3واحد انباری ساخته شده به صورت غیر قانونی و یک واحد انباری ندارد و از این قضیه شکایت دارد البته انباری ها به هیچ عنوان مزاحم شخص مزبور نیستند و خودرو ایشان در زاویه ی دیگری از پارکینگ پارک می شود میخواستم بدانم می توانیم با پرداخت خلافی انباری ها را حفظ کنیم و از چه راهی اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اسناد و مدارک شما را دقیق و کامل رویت کنیم و سپس به نظر نهایی و جامع برسیم

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ساخت انباری‌های خلافی مشمول ماده 100 قانون شهرداری بوده که نیاز به رای به تخریب یا جریمه از سوی ایشان است

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

به نظر شما در مشاعات ساختمان انباری ساخته اید و بدون اذن سایر مالکین مجبور به تخریب خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان ندارد مگر با موافقت تمام مالکان و موافقت شهرداری و پرداخت جریمه کمیسیون ماده 100 و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق شهرداری منطقه پیگیری حضوری نمائید لیکن در نظر داشته باشید که رضایت تمام مالکین شرط است.