مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث در قید حیات

سلام پدرم در قید حیات ارثیه رو نوشته شاهدهم امضاء کرده بین فرزندان پسرش تقسیم کرده به صورت دستی نه دردفتر اسنادرسمی به دختراش چیزی نداده حالا فوت کرده ایامادخترامیتونیم ازبرادرا تقاضای سهم ارث کنیم وحقمونو بگیریم لطفا راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید برگه مطالعه شود تا قابل اظهارنظر دقیق باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ارث زمانی محقق است که فرد در قید حیات نباشد بنابراین انتقال در زمان حیات پدرتان عقدی مانند هبه یا بیع یا صلح و غیره است در صورتی که دارای اهلیت مدنی بوده و مالک اموال فوق بوده است انتقال صحیح است و خدشه‌ای بر آن وارد نیست