مشاوره حقوقی رایگان - بیمه اختیاری قبل از خدمت سربازی

باسلام و وقت بخیر بنده مدت چندماه خودم رو بیمه اختیاری کردم والان وقت خدمت سربازی رسیده میخواستم بدونم آیا الان سابقه بیمه خدمت به ادامه مدت سابقه بیمه ی اختیاری که من قبلا واریز میکردم اضافه میشه یا نه و بعدا باید بازخرید کنم ؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که این امر لحاظ خواهد شد‌ و اضافه می‌شود.

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
به نظر میرسه میزان سابقه بیمه باید 2 سال باشد برای اطلاع از شرایط از سایت استعلام سابقه بیمه و همچنین شرایط اضافه شدن بیمه سربازی را از مراجع مربوطه مطلع شوید.