مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

سلام بنده امروز تو مسیر خیابان فرعی به اصلی در حال ورود به اصلی بودم،که یک پژوپارس با سرعت زیاد در عبور از مسیر اصلی بود بنده سرعتم را کم کردم تا رد شود و بعد وارد اصلی شدم که یک پراید با سرعت بالا در حالی که فاصله زیادی هم با من داشت در خیابان اصلی
میخواست از سمت چپ من سبقت بگیرد ومن هم در حال ورود به میدان بودم سپر سمت راست او با گلگیر سمت چپ من برخورد کرد ،افسر آمده من را مقصر کرده ،با این که او از پشت سر در حال سبقت بود ،آیا تشخیص درست بوده ؟ومن ایا میتونم اعتراض کنم.ممنون.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعتراض کنید تا به هیات کارشناسی برود