مشاوره حقوقی رایگان - زمین منابع طبیعی

سلام عروسیمون سر عقدش پدرم زمین انداخت پشت مهریه اش زمین منابع ملی پدرم اطلاع نداشته الان شکایت کرده عروس وکیل گرفته پدرم محکوم شده بعد پرداخت پول قباله اون زمین نباید تحویل پدرم داده بشود آیا؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر آن زمین جزو منابع ملی شده قاعدتاً آن سند ابطال شده و سند جدید به نام منابع ملی صادر شده است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اگر سند زمین به نام منابع طبیعی تنظیم شده باشد قباله فاقد ارزش است .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر آن زمین جزو منابع ملی شده قباله ارزش ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر برای مهریه توقیف شده باشد تا میزان مهریه عروس تعلق خواهد گرفت و الباقی سهم مالک خواهد بود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
زمین متعلق به منابع طبیعی است میتوانید نسبت به ملی شدن ملک اعتراض نمایید