مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در شرکت خصوصی

به بنده ابلاغ شد که در شرکت استخدام و از اول هفته سر کار بیاید.. فیش حقوقی و میزان حقوق توافق و مدارک همه چی تحویل داده شد. اول هفته تماس گرفتم که نامه م برای شروع کار قرار بود به ایمیلم بفرستید چی شد؟ گفتن یکی جای شما گذاشتند. بنده از این شرکت چطور شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قراردادی دارید می‌توانید مطابق آن اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

نامفهوم است دولتی بوده یا خصوصی ابلاغ از چه طریقی

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بر اساس قرارداد منعقده قابل پیگیری است.
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر قراردادی هست طبق قرارداد_درغیراینصورت هیچ صورت