مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از خود در دادگاه

سلام با حکم اجرای احکام دیواری رو که جلوی ورودی ملکم بود رو بدون حضور کلانتری تخریب کردم الان طرف شکایت کرده که دیوارم رو عمدی تخریب کردید چطور میشه از خودم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام‌دفاع این است که باتوجه به حکم قطعی دادگاه وبرای اجرای حکم اقدام به تخریب کرده ام.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مدارکی را که دال بر حکم و اجرای حکم دارد را ارائه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

سلام با توجه به مدارک و مستنداتتون و از طریق وکیل دادگستری میتوانید دفاع کنید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر حکم هست حکم را باید ارائه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید اذن و اجازه احکام را اخذ می‌نمودید درهر صورت موضوع قابل دفاع است و سوء نیت مجرمانه‌ای در این موضوع شما وجود ندارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مدارک و حکم اجرا احکام را به دادگاه یا دادسرای رسیدگی کننده ارائه دهید.
در ضمن اجرای احکام جهت تخریب ملک یا محلی اختیار تخریب را به شخص خاص نمی‌دهد. می‌بایست حکم از طریق نیروی انتظامی یا ضابطین قضایی با حضور نماینده دادستان اجرا گردد.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نیاز به بررسی متن حکم و دستور قاضي اجرای احکام است اگر رای قطعی نبوده جنبه مجرمانه هم می تواند داشته باشد