مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم کردن دیه ضرب و جرح عمدی

باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت شماعزیزان وبزرگواران
حکم چندماهه اجرای احکام 6ماهه زنگ میزندجلوی فیش حقوقی تونومیبیندیم 40میلیون دیه بایدبدم طرفم اصلارضایت نمیده!

اولی میتونم 20میلیون الان بدم 20
میلیون یک ماهه دیگه بدم میشه؟

دومی آیامیتونم 40میلیون روقسطی کنم قسط ببندم راهی هست چطوری اقدام کنم؟

لازم به ذکرهست خودمم تصادف کردم نقص عضوهم هستم پای چپم لگن پرتز کردم استخوان مصنوعی گذاشتم!
دوتادستامم هم دوبارپیونده استخوان کردم بیمارستان تهران نشدباپلاتین دستام کارمیکنه بازبایدپیوندبزنم مجردهستم وضع مالیم صفره تصادف شدیدکردم پزشک قانونی هم نامه دارم
اصلانمیتونم باکسی دعواکنم وای طرف پارتی داره انداخته تقصیرمن هرکاری کردم دادگاه کفتم بابامن دستام قدرت نداردوکیلووزن روبلندکنه حتی نامه های پزشک قانوی هم بردم اصلااهمیت ندادند
حالاراه تقسیم دیه روبهم بگیدچکارکنم بالادوتاراه شوگفتم ممنون میشم راهنمایم کنید??

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید درخواست رسمی بدید به اجرای احکام کیفری اینکه با چقدر موافقت کند صرفا با شعبه اجرای احکام مربوطه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری نماییدمی‌توانی درخواست اقساط نیز بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید تقاضای اقساط داشته باشید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
تقاضای تقسیط بدهید و از اجرای احکام پیگیری نمایید.