مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انحصار وراثت

سلام خسته نباشید من هشت ماه میشه خانمم به رحمت خدا رفتن و هیچ بچه ای هم نداریم و پدرش هم در قید حیات نیست ولی مادر وبرادر و خواهر هایش هستند و هنوز ارثیه پدریشان تقسیم نشده آیا بنده به عنوان شوهرش میتواند در خواست انحصار وراثت بدهم و سهم اورا بگیرم درضمن بنده ازدواج مجدد کرده ام آیا میتوانم. و وارث محسوب میشم یا نه ممنون میشم و چه درخواستی باید بدهم ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام و وقت بخییر بله می توانید درخواست انحصار وراثت بدهید و جز وراث هستین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر همسر شما در زمان حیات ارثی به ایشان تعلق گرفته باشد بله می‌توانید مطالبه کنید اما بعد از فوت ایشان خیر

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با اوصاف مذکور بله ذی نفع می باشید و ارث به شما تعلق می گیرد. دادخواست صدور گواهی انحصار وراثت به شورای حل اختلاف اخرین محل اقامتگاه متوفی تقدیم نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اگر همسر شما بعد از پدر فوت شده باشند شما جزو ورثه همسر هستید و از مشترک پدر مرحوم ایشان ارث خواهید برد.