مشاوره حقوقی رایگان - مصرف مواد مخدر

سلام امروز برای اولین بار از دوستم ماری جوانا یا گل دریافت کردم ایشون چون خودشون مصرف و دوزشون خیلی بالا هست من هم بار اول بود حجم زیادی کشیدن من هم پابه پاش کشیدم..
به مرز جنون رسیدم حس میکردم تو بیداری دارم خواب میبینم قدرت حرکت دستام از دست دادم سر و دستام گز گز میشد خیلی ترسیدم به 115 زنگ زدم اومدن من رو بردن یک آزمایش خون گرفتن و مرخصم کردن..من بار اولم بود و نه اون جا پلیس اومد نه اتفاقی افتاد ولی شماره شناسنامه آدرس خونه شماره خودم رو گرفتن..
من امسال میرم روسیه که دندان بخونم برای برگشتن گرفتن پروانه مطب و غیره اذیت نمیشوم؟
برای ثبت نام دادگستری چی؟چون اون هم ممکنه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر ولی حواست باشه معتاد نشی