مشاوره حقوقی رایگان - کودک آزاری جنسی

با سلام
منو رفیقم توی استخر با یکی آشنا شدیم که ایشون ب ما گفت که هربار خواستید بیاید استخر به من زنگ بزنید تا من براتون بلیط بیارم
آقا این آشنایی یکم جدی شد و ما با این آقا رفیق شدیم و ... بعد از چند ماه فهمیدیم این آقا رو به جرم کودک آزاری جنسی بازداشت کردن
و وقتی که داشتن گوشی شو چک میکردن شماره بنده رو پیدا کردن که گفتن باید بیاید دادسرا برای اجرای حکم
من الان یه حرف برای گفتن دارم
فقط اینکه جرم ما چیه دقیقا ؟!
ممنون میشم جواب دقیق بدید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

محتویات پرونده می بایست از طریق وکیل دادگستری مطالعه شود . در محل خود وکیل دادگستری اختیار نمایید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام چنانچه شما محکومیتی در دادگاه نداشته اید حکمی اجرا نخواهد شد چرا که برا اساس این توضیحات شما مرتکب جرمی نشدید مگر اینکه موضوع مورد دیگری باشد و یا زمانی که دادگاه برای رسیدگی ابلاغ کرده شما نرفته باشید و حکم غیابی بر علیه شما صادر شده باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به توضیحات مرتکب جرمی نشده اید