مشاوره حقوقی رایگان - باطل شدن صیغه

من شش ساله صیغه دائمی یه آقا شدم وحالا با یه اختلاف کوچک اون آقا اون کاغذ صیغه رو پاره کرده حالا ما دیگر با هم محرم نیستم خواهش میکنم جواب بدهید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ازدواج موقت باید مدت داشته باشد ضمن اینکه زوج می تواند بذل مدت کند لذا نیاز به بررسی دقیقتر دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صیغه دایمی همان عقد نکاح دایم است و با پاره کردن صیغه‌نامه، محرمیت از بین نخواهد رفت.
اگر منظور شما صیغه موقت است بایستی گفت که پاره نمودن صیغه‌نامه نشانه بذل مدت از طرف زوج است و رابطه محرمیت از بین خواهد رفت.