مشاوره حقوقی رایگان - پول پیش منزل

سلام و عرض ادب.سال نو مبارک..خانمی هستم که با اقایی صیغه کردیم.آپارتمانی برای سکونت از مالک که خانم بودن اجاره کردیم..بنده کل مبالغ پیش را طبق رسید بانکی به حساب شوهر مالک واریز کردم و همسر من قرارداد را به نام خودش ثبت کرد..ما در مدت 6 ماه که ساکن بودیم با همسر صیغه ایم که متوجه اعتیاد شیشه ایشون شدم به مشکل خوردیم و قرار به فسخ صیغه( که به اختیار بنده بوده)بعد 6ماه سکونت قرارداد را فسخ کنیم.و در نبود من همسر صیغه ای من رفته و پول پیش و گرفته و گم شد.الان من میتونم مطالبه وجه از شوهر مالک که واریزی براش داشتم انجام بدم؟یا از نظر شما امکان استرداد پولم هست اقدام کنم یا نه؟
ممنون و سپاس از بزرگواریتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین مهم است؛ چرا که قرارداد به نام همسرتان بوده است و اگر شرطی در این خصوص در قرارداد ذکر نشده باشد که پول حتماً بایستی به شما پرداخت گردد امکان شکایت نتیجه‌بخش وجود نخواهد داشت.