مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاهد در دادگاه اعسار

با سلام.واسه دو روز دیگه دادگاه اعسار داریم،یکی از شاهدین بخاطر اولین جلسه شیمی درمانی همسرش نمیتونه بیاد.لطفا راهنمایی فرمایید.چی اقدامی انجام بدم؟سپاسگزارم

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به دادگاه اعلام نمایید برای تنظیم لایحه گزینه مربوطه را فعال نمایید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام جهت صدور رای اعسار نیازبه 2شاهد هست و میتونید از شهادت بر شهادت استفاده کنید چنانچه شاهد اول به دلایلی نتونه شرکت کنه شاهد دیگری که صحبت های ایشون شنیده باشه با واسطه و به جای ایشون شهادت بدن