مشاوره حقوقی رایگان - ادعا شرف

در محل کارم یکی از همکارانم اتهام رابطه داشتن با یکی از همکاران دیگرم را به من نسبت دادند (گفتند که من را در در یک مکان تفریحی با همکارم دیدند که با هم بودیم)، و هم همکاران مجموع این موضوع را شنیدند و من شاهد هم دارم ، و به من تهمت زدند در صورتی که این اتفاق نیفتاده و ایشان به دروغ خبری را خارج از محل کار به محل کارم کشانده اند و به من نسبت دادند
لطفا راهنمایی کنید چکار میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

افترا متصور است و اگر اتهام وارده به زنا بوده جرم حد قذف متصور است