مشاوره حقوقی رایگان - بیمه ساختمان و حوادث محل کار

سلام خسته نباشید. بنده 6ماه پیش در محل کار در حین کار آسیبی به چشم وارد شد و خودم رفتم بیمارستان و بعد چند روز صاحب کار گفتن که بیمه من رو رد کردن و اداره بیمه پرونده و ویزیت ها بیمارستان من دریافت کردن و هنوز بیمارستان برای معاینه دو ماه دوماه بنده رو ویزیت میکنن و اداره بیمه گفت که طول درمان که تمام شد به ما مراجعه کن و در ضمن گفتن که دو راه برای طلب دیه وجود داره یا اینکه شکایت میکردم و دادگاه یا این از خود بیمه اقدام میکردم و من خود بیمه رفتم میخواستم بدونم که از کار افتادگی یا دیه بنده رو بدون کم کسری بیمه میده یا باید شکایت کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قاعدتا بلی اما اگر ندادند باید شکایت بخصوص اگر که خدای نکرده مشکل بینایی برایتان پیش آمده یا چشم پزشک گفت در اینده پیش میاد
البته لازمه هردو راه اخذ نظریه بازرس کار است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله باید پرداخت شود و میتوانید موضوع را پیگیری کنید