مشاوره حقوقی رایگان - علت فوت

سلام میخواهم از برادرام در مورد علت فوت مادر شکایت کنم ،متن شکایت باچه مضمونی باشه که بتونم محکومشون کنم ،حدود 6 ماه پیش مادرم سرپا بود وسالم به علت بحثی که بین من وبرادرا شد اونا ازم شکایت کردن که کاملا شکایتشون مشخصه نقشه بوده ،ودگه به من اجازه ندادن مادر رو ببینم ودرهمین ایام ملکی از مادر رو فروختن ، تا اینکه اعلام کردن مادر دربستر بیماریست ،وبعد 6ماه گفتن که درحال فوته،ودقیقا 3روز قبل اینکه فوت کنه دخترم فرستادم ازش برام خبر بیاره،که بعد 3روز مادر فوت کرد ومدرکی دارم که مادرم در بستر بیماریه،و یه چشم کبود وورم کرده واحتمال میدم کتک خورده توسط پدر،برای تدفینم مراحل پزشک قانونی رو سریع انجام دادن تامن برسم چون خارج از استان بودم ،بعدهم سریع دفن کردن ،تو غسالخانه متوجه شدم که مادر زخم بستر گرفته ،به خاطر حفظ مراسم وحرمت مادر چیزی نگفتم ،الان 25 روز گدشته میخوام علت رو ازشون بخوام تا کمکی در روال پرونده خودم هم باشه ،باتوجه به اینکه موضوع شکایت پرونده ای که برام تشکیل دادن هم همین حرف من بوده که پدر مادر رو میزنه وشما هم از بیماری هر دوتا دارید سواستفاده میکنید واملاک میفروشید
میشه راهنمایی کنید متن شکایتم چی بنویسم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید شکایت قتل هم مطرح بفرمایید اما اثبات آن با توجه به نبود شاهد و مدارک لازم و انجام مراسم تدفین تقریباً ممکن نیست.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

حتما با‌ وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید.مورد شما کاملا تخصصی است.