مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم دادخواست خلع ید و قلع و قمع مستحدثات

یکی از شرکای اینجانب در یک ملک مشاع در روستایی در شهرستان ملایر در استان همدان با سند عادی ( حد و حدودی ) در شهریور ماه سال 98 اقدام به تخریب ملک ، تخریب دیوار ملک و خاکبرداری و احداث ساختمان بدون اجازه و اطلاع بنده و دو شریک دیگر ملک و همچنین بدون دارا بودن تقسیم نامه نموده اند ، مهرماه سال 98 بنده شکایتی تحت عنوان تصرف عدوانی به دادسرا ارایه نموده و اردیبهشت امسال 99 کارشناس رسمی دادگستری تجاوز و تصرف ایشان در ملک را تایید نموده اند ولی قاضی پرونده رای به خلع ید و قلع و قمع نداده و نداشتن سونیت ایشان در این اقدام را مطرح می کنند که باید مورد بررسی قرار گیرد .
چطور میتوان سونیت ایشان را ثابت کرد در حالیکه حتی در مواجهه با شکایت بنده در مهر ماه 98 ایشان تقاضای افراز را ننموده و همچنان به عملیات ساخت و ساز و خود ادامه داده و دلیل خویش بر ادامه انجام عملیات ساخت و ساز را دارا بودن سهم از ملک عنوان می نمایند .
لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه می توانم حکم خلع ید و قلع و قمع را بگیرم
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام قاضی در رای خود حکم به رفع تصرف عدوانی میدهد ،متصرف از محل خارج ،ولی برای قلع و قمع باید به استناد همان رای رفع تصرف دادخواست خلع ید وقلع وقمع بدهید