مشاوره حقوقی رایگان - خانه باغ یا خانه در برگردم خلافی از طرف شهرداری نوشته شود؟

با سلام و احترام. خانه ای کامل با کل امکانات در محدوده شهری که فضای سبز است به متراژ60 متر از قبل بنا شده وبا رای کمیسیون ماده100 و با ارائه گواهی تحکیم بنا. گواهی عدم خلاف با پرداخت کلیه عوارض شهرداری صادر شده است و بعداز آن در محوطه حیاط،درخت کاشته شده است و شهرداری در گواهی صادره خانه باغ را درج نموده که اکنون سازمان آب ملک مذکور را باغ ويلا منظور می‌دارد. این ملک دارای انشعاب برق و گاز شهری از نوع خانگی بوده و سازمان آب بابت این انشعاب مبلغ وهنگفتی را قصد مطالبه دارد. البته‌ اکنون مدت یک‌ماه است که انشعاب آب را با تعرفه شهری نرخ متعارف واگذار نموده و اکنون به ما اعلام نموده اندکه بااستناد به تعهدنامه تحميلي که به زور و تحمیل از ما امضا گرفته اند که ما اقرار کنیم در خارج از طرح هادی هستیم می خواهند انشعاب خریداری شده‌ و متصل را جمع آوري نمایند و یا ما به نرخ باغ ويلا هزينه هنگفت انشعاب را پرداخت کنیم .آیا این کارشان قانونی است .لطفآ راهنمایی کنید سپاسگزارم.

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربرگرامی جهت دریافت پاسخ نیاز به بررسی مدارک میباشد گزینه مربوطه را انتخاب نمایید