مشاوره حقوقی رایگان - تحویل کالای به صورت شکسته

با سلام وقت بخیر .من یک دستگاه سرخ کن از بندر از طریق واتساپ سفارش دادم که طرف بعد از کلی پیگیری بسته رو بعد از 20 روز برام‌از طریق پست ارسال کرد و وقتی بسته ر و از مامور تحویل گرفتم و در منزل باز کردم متوجه شدم محل قرار گرفتن‌فن‌دستگاه از داخل دستگاه کلا شکسته شده و دستگاه فاقد کارایی شده . آیا الان من میتونم بسته رو عودت بدم جهت تعویض کالا یا پولم رو پس بگیرم ؟؟ یا باید شکایت کنم از طرف ؟؟

پاسخ ها :

عودت کالای معیوب تعویض کالای معیوب استرداد وجه کالای معیوب کالای معیوب استرداد وجه