مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مشتری

سلام من سه ماه پیش برای شخصی کابینت ساختم ولی قرارداد نرارم فقط فاکتور دارم با پیام های که دادیم به هم در پیام ها قبول داره که چه مبلغی بدهکار است ولی نمیده امروز فردا میکنه منم شکایش کردم به نظر شما حکم دادگاه چی میشه
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام محکومیت به مبلغ کابینت ها و خسارت شما را در پی خواهد داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصمیم بر تشخیص نهایی قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است. قاضی بر اساس مدارک و مستند طرفین رای صادر می‌نماید