مشاوره حقوقی رایگان - کد ملی

با سلام. پدرم سال 85 فوت شدن. اون موقع قبل از فوتشون شماره ملی به صورت یک کارت معمولی جهت اطلاع و استفاده تا صدور کارت ملی اصلی براشون صادر شده بود. بعد از فوتشون متاسفانه اون کارت اولیه رو نداشتیم و تا الان مشکلاتی گاها پیش اومده که نیاز به کد ملییشون بوده. چطور میتونم کد ملییشون رو مجددا استعلام بگیرم ؟ . با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به اداره ثبت احوال مراجعه

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما باید با مراجعه به اداره ثبت احوال این موضوع را پیگیری کنید.