مشاوره حقوقی رایگان - اذیت و ازار پدر

سلام من 19 سالمه و مرد هستم و پدرم من رو بدجور کتک میزنه. ایشون نه مواد مصرف میکنه نه روانیه واقعا نمیدونم مشکلش چیه بنده هم بخاطر احترامی که داره فقط سکوت میکنم واقعا دیگه تحمل ندارم زندگیمو نابود کرده پارسال که میخواستم کنکور بدم بخاطر اینکه استرس شدیدی بهم میداد و فکر و ذکرمو بهم ریخته بود و همش دعوا داشتیم نتونستم درس بخونم و رشته خوبی نیاوردم امسال هم داره منو اذیت میکنه خواهش میکنم نگید زنگ بزن 123 زنگ زدم هیچ کاری نکردم برای من یکی پاسخگو باشه هزارتا جوون بدبخت بخاطر پدر مادری که لایق بچه دار شدن نیستن دارن از بین میرن

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام‌ در صورت تکرار میتوانید ابتدا با کلانتری تماس و بعد از تنظیم صورتجلسه ، به پزشکی قانونی مراجعه و درنهایت شکایت کیفری خود را ثبت کنید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام با اورژانس اجتماعی و یا پلیس می توان تماس حاصل کرد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

با سلام درصورت ضرب وشتم با110 تماس وشکایت کیفری کنید