مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کد ملی

سلام وقت بخیر..ببخشید من محل تولدم با صدور شناسنامه ام متفاوت هست...امکانش هست تغییر بدم و کد ملی رو با محل تولد بگیرم؟

پاسخ ها :

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

مراحل انجام کار:برای پیگیری این موضوع، باید به یکی از دفاتر ثبت احوال مراجعه کنید.
مدارک لازم شامل شناسنامه، کارت ملی، گواهی ولادت و مدارک و مستنداتی که نشان دهنده محل تولد واقعی شما باشند (مانند سجلات پزشکی، گواهی اشتغال به تحصیل در محل مورد نظر و ...) است.
درخواست شما در هیئت حل اختلاف ثبت احوال بررسی خواهد شد.
در صورت اثبات اشتباه، محل تولد شما در شناسنامه تغییر یافته و کد ملی جدید با توجه به محل تولد جدید صادر خواهد شد.
نکات مهم: ارائه مدارک و مستندات معتبر برای اثبات اشتباه محل تولد در شناسنامه ضروری است.
در صورت عدم وجود اسناد کافی، روند تغییر محل تولد ممکن است با مشکل مواجه شود.
در برخی موارد، ممکن است نیاز به استعلام از مراجع ذیربط (مانند بیمارستان محل تولد) باشد.
برای کسب اطلاعات دقیق تر و راهنمایی کامل در خصوص مراحل و مدارک مورد نیاز، می توانید به پورتال سازمان ثبت احوال کشور به آدرس https://www.sabteahval.ir/ مراجعه کرده و یا با تماس با یکی از دفاتر ثبت احوال محل سکونت خود، سوالات خود را مطرح نمایید.