مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام اینجانب مالک سرقفلی میباشم سرقفلی مطابق قانون 56 است از سال 94 ملکیت به فرد جدیدی فروخته شده و از آن سال مالکین جدید به بهانه های مختلف از گرفتن اجاره خوداری کردند و وقتی خواستم اجاره را به صندوق دولت بریزم دفترخانه گفت چون قراردادی با مالکین جدید نداری نمیشه انجام داد و اینکه مالکین جدید هیچ مدرکی از مالکیت خود به من نشان نمیدهند فقط من یک اسم و فامیل از آنها میدانم نه کد ملی نه شماره شناسنامه ندارم اسم و فامیلم نمیدونم که دقیقا با مشخصاتشان درست باشد به اداره ثبت هم مراجعه کردم گفتند نمیتوانند اطلاعات را در اختیارم بگذارند الان من برای پرداخت اجاره بها چکار کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شماره تلفن همراه آنها را داشته باشید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی می توانید اظهارنامه مبنی بر اعلام آمادگی پرداخت اجاره کنید و درخواست اعلام شماره حساب کنید.
در ضمن پرداخت پول به صندوق دادگستری نیاز به قرارداد با کسی ندارد.
به نظر به دفترخانه دیگری مراجعه کنید برای پرداخ به صندوق