مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت سند عادی

سلام خسته نباشید همسر بنده سه سال پیش ملک دوطبقه که بنام خودم بوده بدون اجازه فروخته ومن اطلاعی نداشتم بعداز سه مامتوجه شدم وشکایت کردم والان منزل بنده درتصرف خریدار میباشد والان برای اثبات مالکیت بنده که سند عادی میباشد و فروش مال غیر بوده حتما نیاز به وکیل است چون بنده هزینه وکیل را ندارم که بگیرم ایا بدون وکیل موفق میشوم وچقدر زمان میبره باتشکر

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، زمان بستگی به حجم پرونده های دادگاه مربوطه دارد، دعوی تخصصی است و همراهی وکیل بسیار موثر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل نگیرید بلکه با وکیل حضوری مشورت کنید و درخواست کنید که برایتان لایحه بنویسد
من میتونم کمکتون کنم تماس بگیرید از طریق مشاوره تلفنی دادراه