مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک قولنامه ای

سلام
بنده یک ملک از بنگاه خریدم که سال 91 با مبایعه نامه فروخته شده و روی اون کد رهگیری براش گرفتن و بعد از اون به صورت دستنویس در سال 93 فروخته شده( البته کپی قرارداد رو بهم دادن) و بعد از اون هم بنگاه در سال 1402 به صورت مبایعه نامه خریداری کرده و بعد من از بنگاه خریدم و میخوام کد رهگیری بگیرم .
بهشون گفتم روی همون کد پستی کد رهگیری بگیر گفت کد پستی عوض شده (البته تو سایت پست رفتم دیدم که بله عوض شده)
الان میخوام چطور باید معامله رو انجام بدم تا بعدا تو فروش به مشکل نخورم و اینکه با گرفتن کد رهگیری روی کد پستی جدید مالک هستم یا خیر؟

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر کد رهگیری بگیرید مشکلی پیش نمی اید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
کد رهگیری اخذ نمایید مشکلی ایجاد نخواهدشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می‌شود جهت تنظیم موبایل‌نامه در محل زندگی خود همراه و مشاوره با وکیل دادگستری معامله را انجام دهید