مشاوره حقوقی رایگان - متصرف زمین بشم یا خیر

بسمعه تعالی
سلام. در رای دادگاه که الزام به سند شدیم، نماینده مسکن و شهرسازی گفتندکه زمین به نام مسکن ملی هست. و قاضی با یک قرار رد دعوی که زمین به نام سازمان ملی مسکن میباشد وباید سند به نام شخص ماذون انتقال داده شود. 20 روز مهلت تجدید نظر خواهی بود چون سازمان ملی مسکن جز خوانده ها نبود، اصلا نزاشتن 20 روز مهلت بگذره و بعد از چند روز به شعبه دیگه دادخواست ارجاع شد و از پلاک ثبتی دیگه ای استعلام رو پرونده بود و گفتند چون زمین به نام سازمان ملی مسکن میباشد خوانده ها به علت ایادی سابق مورد دعوی قرارگرفته اند. و خواهان الزام به سند درمورد خسارت و هزینه دادرسی قراررد دعوای خواهان صادرشد نسبت به این قسمت قرار رد دعوی شد. در تجدید نظر به این گفتند رای اصداری، و چون اون شخص ایجاد اعیان نموده ملک بهش واگذارشود، که متاسفانه هنوز نساخته و مالک پدر مرحومم میباشد. وفقط وکالت نامه وجود داشت و قولنامه بین پدرم و نفر اول یا وکیل اول وجود نداشت، حالا اون شخص دنبال گرفتن پروانه هست، ایا میتونم دیوار بکشم و متصرف بشم، و بگم چطور در روند دادکاه گفتند ایجاد اعیان نموده است،

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نامفهوم است از مشاوره تلفنی استفاده کنید و بیشتر توضیح دهید
وکیل کشاورز هستم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام پرونده شما ملکی است و پرونده های ملکی به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب شما را به راه حل قطعی و نهایی برساند چرا اسناد و مدارک ک باید بررسی شود به این علت که مسائل ملکی از قبیل اراضی ،باغات و ... ابعاد گسترده ای دارد که باید هر کدام از ابعاد دقیق و کامل بررسی شود و سپس نظر مناسب ارائه کرد چرا که اشتباه در پرونده های ملکی راهی ندارد و با توجه به ارزش املاک باید جزئیات مورد توجه قرار بگیرد.