مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند محضری

سلام میخواستم بدونم چگونه میتونم سند محضری رو باطل کنم چون من 20 روز بعکه نزدیک دو 40روز توی بیمارستان بودم ونزدیک 32روز توی کما بودم مرخص شده بودم ویادم نمیاد که رفته ام محضر رضایت داده ام حتی من اثر انگشت نداشته ام از اثر انگشت پا م استفاده کرده اند حالا با او رضایت دیه به من تعلق نگرفته حتی یکی از انگشتم هم قطع شده ودو دستم هم فلج شده وزیبایی صورتم هم از دست داده ام

پاسخ ها :

ابطال رضایت محضری پس گرفتن رضایت محضری مطالبه دیه بعد از رضایت دیه