مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک

با سلام ، حدود یک سال پیش واحدی را به صورت پیش فروش مشارکت (سازنده با مالک ملک) از سازنده خریداری کردم. آپارتمان چهار طبقه هشت واحدی چهار واحد برای سازنده چهار واحد برای مالک . فی مابین قرارداد سازنده با مالک ذکر و شرط شده است در صورت ساخت و ساز غیرقانونی و اخذ مجوز از شهرداری و پرداخت جریمه دو واحد در طبقه پنج و یک واحد در طبقه شش ( پنت هاوس ) به ساختمان اضافه نماید همچنین در این صورت یک واحد از چهار واحد مشخص مالک با تک واحد طبقه شش جابجا شود.حال سازنده قصد و مجوز ساخت تک واحد پنت هاوس طبقه شش را ندارد. واحد خریداری شده اینجانب همان واحد اشاره شده است. تکلیف واحد خریداری شده بنده چه میشود؟ سازنده دو واحد طبقه پنج را نیز به فروش رسانده است (پس از زمان خرید اینجانب). همچنین در مبایعه نامه اینجانب با امضای سازنده و املاک و شاهدین هیچگونه شرطی به مانند قرارداد فی مابین سازنده و مالک قید نشده است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت راهنمایی باید قرارداد شما و همچنین قرارداد اولیه بین سازنده و مالک بررسی شوذ

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد
.