مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار فرزند ایثارگر

با سلام
من به مدت 7 سال به صورت پیمانکاری با شهرداری کار کردم ولی در سال 99 بعد از اتمام مرخصی زایمان پیمانکار درخواست بازگشت به کار من رو قبول نکردند و من تا بهمن 1400 بیمه بیکاری گرفتم
با توجه به تصویب طرحی مبنی در خصوص تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران که در سال 1400 مشغول به کار بودند و چون من به علت اخراج توسط پیمانکار تو اون سال بیکار بودم میتونم برای برگشت به کار و تبدیل وضعیت اقدام کنم؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید