مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر یا فروش مستثنیات

سلام و وقت بخیر
منزلی دارم که با اجرائیه مهریه توقیف شده بوده و توسط دادگاه از توقیف خارج و جزء مستثنیات قرار داده شد.
به دلیلی اینکه منزل م در نزدیکی خانواده همسرم قراردارد و از طرفی مدام از طرف آنها مزاحمت و تهدید می گردم و آرامش را از من گرفته اند، آیا می توانم آن منزل یا با منزلی یا همان قیمت در منطقه ای دیگر تهاتر کنم یا بفروش برسانم و مجدداً منزلی تهیه نمایم؟
ممنون از راهنمایی های خوبتون

پاسخ ها :

محدثه آقانژادیان

سرکار خانم محدثه آقانژادیان :

سلام باتوجه به اینکه جز مستثنیات قرارکرفته و جز اموال توقیفی نبوده که فروش ان مشکل داشته باشد لذا موردی ندارد