مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی پرداخت دیه

سلام، بابای من مجبور شد تو دعوا از خودش دفاع کنه و با اینکه برخورد فیزیکی نداشت به پرداخت دیه محکوم شد و توانایی پرداخت نداره ،اعسار زد اما حکم گفته باید نصف مبلغش که 150 میلیون میشه رو بپردازه الان باید چیکار کرد؟ میشه دوباره اعسار زد یا اعتراض به رای داشته باشیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است
وگرنه با شرایطی باید تعدیل مطرح کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواستتجدید نظر نمایید حمام می‌بایست در صورت عدم موافقت مبلغ واریز شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر رأی قطعی نباشد شما می‌توانید در مهلت مقرر قانونی نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق رای اعسار عمل میشود یا زندان یا رضایت محکوم له