مشاوره حقوقی رایگان - فرزند جانباز

سلام و خسته نباشید. من فرزند جانباز هستم که قبل از فوت پدرم مادرم از پدرم جدا شده وحقوق پدرم به من رسیدازبنیاد جانبازان به من گفتن درس نخونی حقوق قطع میشه که این اتفاق افتادوبه من گفتن ازتهران واریز میشه ماجلوی حقوق شمارو گرفتیم وازاین اتفاق چندسالی میگذره ایا این حقوق وزحمت پدرمن کجارفته وچرا به من نمیدن وندادن من به دلیل مشکلات مالی ومخارج زندگی قادربه ادامه تحصیل نبودم واگرهم درس میخوندم آخرش فارق تحصیل میشدم این حقی که ازپدرم مونده واسه من کجا میره وازطرف بنیاد جانبازان به ما هیچ امتیازی تعلق نگرفته حتی زمان ازدواجم به من یک تومن هم کمک نکردن و اگر چاره ای برای گرفتن حق حقوق پدرم که به من رسیده من وکیل بگیرم ممنون

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
مستمری تحت شرایط خاص قانونی قابل پرداخت است و نه در شرایط عادی در ضمن فرزند جانباز از بعضی مزایای قانونی از جمله وام ازدواج ، مزایای استخدامی و .... برخوردار است .
موفق باشید.