مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا

با سلام وخسته نباشید ببخشید اگه کسی به خاطر سرقت زندان شده و حکم قرار بر رد مال باشه و در پرونده ذکر شده باشه 30 میلیون به قیمت روز چون طلا بودهمیخواستم بدون پونزده روز زندان هست و ما از اعسار اطلاعی نداشتیم چون شاکی خصوصی داره میتونیم براش اعسار بگیریم؟؟؟
و اینکه چند روز طول میکشه آزاد بشه؟؟؟
و اینکه شاکی باید رضایت بده؟؟؟
چون گفته من صد و پنجاه ملیون میخوام
شما کمک کنید چه راهی برامون هست آخه اولین بار هست که چنین اتفاقی برامون افتاده هیچ اطلاعی از قانون نداریم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد