مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار بعد قرارداد

سلام
من قراردادم اسفند 1402 تموم شده میتونم بدون اطلاع ترک کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می‌شود اطلاع رسانی نمایید و بر اساس ماده 21 قانون کار ترک خدمت انجام پذیرد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود نیاز به مطالعه قرارداد فی مابین هست لیکن با توجه به گذشته یک ساله قرارداد و برای سال جدید با توجه به گذشت دو ماه بهتر است استعفای خود را اعلام و درخواست تسویه حساب نموده و سپس طبق قانون ترک کار نمایید