مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعمیر دیوار تخریب شده توسط همسایه

سلام وقتتون بخیر ببخشید ما یک همسایه داریم که یک خونه ی قدیمی دارن دیوار به دیوار ما البته سال ها پیش از این جا رفتن و این جا زندگی نمیکنند البته خونه ی ما هم قدیمی هست ولی ما در آن ساکن هستیم چند روزه پیش دیوار بین ما(پشت آشپزخانه شون تو خونه ی ما هست و حالا همون دیوار پشت آشپزخانه خراب شده) که البته متعلق به اون ها هست ریخت تو خونه ی ما بهشون زنگ زدم گفتیم بیاین دیوارتون رو بکشید قبول نمیکنند و میگن شما برای خودتون تو حیاط خودتون دیوار بکشید بهشون میگیم ما این جا دیوار نداشتیم دیوار مال شما هست قبول نمیکنند خواستم بپرسم اگر ما شکایت کنیم نتیجه میگیریم و دادگاه به نفع ما رای میدهد ؟سپاسگزارم از راهنمایی تون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناسی بدهین

علی اکبر محمدی قلعه نی

جناب آقای علی اکبر محمدی قلعه نی :

سلام وقت بخیر
در ابتدا می بایست تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف و توسط کارشناس مربوطه انجام شود تا میزان خسارات مشخص شود و متعاقباً دادخواست الزام به پرداخت خسارت و دیوار کشیدن اقامه شود.
در هرحال رعایت آداب همسایگی و احترام جزو توصیه های اکید می باشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم هیچ کس نمی تواند اعمال حق خویش را وسیله ضایع کردن حقوق دیگران قرار دهد و به بهانه مالکیت یا اعمال حقوق مالکانه خود حقوق دیگران را تضییع نماید. ابتدا تامین دلیل کنید اظهارنامه ارسال و طرح شکایت مزاحمت و رفع مزاحمت و مطالبه خسارت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با تامین دلیل می توانید خسارت را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست از طریق شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل نماییدکارشناس بررسی شود خسارات تعیین و سپس با توجه به نظر کارشناس دادخواست بدهید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

ابتدا دادخواست تامین دلیل بزنید تا طبق نظر کارشناس مقدار خسارت مشخص بشه متعاقبا درخواست مطالبه ضر رو یان