مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

سلام خسته نباشید. من توقیف ماشین طرف دستمه ولی ماشینو نمیدونم کجا قایم کرده و نمیتونم پیدا کنم. الان من چیکار میتونم بکنم؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام متاسفانه فعلا کاری نمیتونید انجام بدید فقط باید امیدوار باشید یه جا ماشین به خاطر تخلفی توسط پلیس توقیف بشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز شما بهتر از هر کس دیگری می توانید ماشین را پیدا کنید نه پلیس و نه وکلا نمی توانند مال پنهان شده را پیدا کنند. شما باید خودتان وقت بگذارید و آن را پیدا کنید...... در ضمن این ماشین منع نقل و انتقال هم شده است بنابراین طرف دعوا هم نمی تواند از آن استفاده کند یا بفروشد