مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باعرض سلام و احترام بنده راکب موتور سیکلت هستم یک خودرو ازپشت زد به موتور من و راهور آمد کروکی کشید خودرو مقصر شد و راننده خودرو شخصی بود که گواهینامه کلا ندارد و مالک خودرو کسی دیگر میباشد میتوانم از راننده بدون گواهینامه که با من تصادف کرده شکایت کنم و به غیر از دولت شاکی خصوصی آن شوم
تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت علیه راننده مقصر مطرح نمایید، صندوق تامین خسارت های بدنی بیمه شما را پرداخت مکند و به مقصر رجوع میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید و خسارت و دیه خود را بگیرید.
برای خسارت باید دا‌دخواست بدهید و اگر آسیب بدنی داشته باشید شکایت کنید.

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
بله، برای خسارات مالی علیه ایشان و برای دیه علیه ایشان و صندوق تامین خسارات بدنی طرح دعوا کنید.

موفق باشید