مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام خدمت عزیزان خسته نباشید با عرض پوزش سوالی داشتم پرونده بنده پس از تایید دادستان کل استان و پس از تایید رییس قوه قضاییه به دیوان ارسال شده پس از مراجعه به دیوان عالی کشور بهم شماره پرونده و تاریخ دادن،ایا ابلاغی هم میاد برام؟و نیاز به جلسه حضوری ترفین هستش؟

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بله _بهتراست برای دیوان مراجعه داشته باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتی که نیاز به حضور شما باشد برای شما ابلاغ خواهد آمد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر جلسه حضوری تشکیل نخواهد شد

و دیوان پرونده را به شعبه هم عرض ارجاع خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر موردی باشه به شما ابلاغ می شود
جلسه رسیدگی تعیین نمی شود