مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری آموزشی به مطب پزشک

سلام و عرص ادب
خواستم بدونم امکان این هست که از ملک با کاربری آموزشی به عنوان مطب پزشک استفاده بشه؟ و اینکه امکان داره که بتونیم کاربری آموزشی رو به تجاری یا مسکونی تغییر کاربری بدیم ؟با توجه به اینکه ملک 179متره و فقط دو تا اتاق داره و برای فضای آموزشی نسبتا کوچیکه
ممنون از وقتی که میذارید

پاسخ ها :

تغییر کاربری آموزشی به صنعتی تغییر کاربری آموزشی به مسکونی تغییر کاربری آموزشی تغییر کاربری ملک تغییر کاربری ملک